Bun venit pe website-ul nostru!

Returnari

 
Politica de retur

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 34/2014.

Este foarte usor! Intrati in Contul meu, apoi in sectiunea Istoric retururi si selectati comanda din care face parte produsul pe care doriti sa il returnati. Comanda este vizibila in aceasta sectiune timp de de 14 zile din momentul in care ati primit coletul.

Selectati optiunea ” Trimite o cerere de retur ” si veti fi redirectionata in formularul de retur.

Selectati adresa la care doriti sa va trimitem produsul inlocuit si apoi produsul. Va rugam sa ne completati motivul returului, procedura de retur ( inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii ) si in campul Comentarii informatii ce tin de marimea dorita.
In cazul deschiderii unei cereri de returnare a contravalorii va rugam sa completati codul IBAN, Banca si numele proprietarului de cont in campul Comentariii.

Produsul returnat trebuie sa fie in starea in care a fost primit, fara a fi deteriorat sau purtat, insotit de etichetele originale Noya Baby si factura in original ( in cazul comenzilor cu un singur produs ), pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia.
In cazul comenzilor cu mai multe produse, puteti atasa o copie dupa factura.

Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare.
Inlocuirea produsului returnat se face cu un altul similar sau diferit, insa cu aceeasi valoare de achizitie sau mai mare. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, presupunand o schimbare de culoare sau marime, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

Adresa la care se trimite coletul retur este: Sediul Noya Baby, oras Bragadiru str. Freamatului nr.8 jud. Ilfov

Trimiterea coletului retur se face prin orice firma de curierat rapid, iar costurile aferente sunt suportate de client ( taxa de transport pentru returnarea produsului catre Noya Baby + taxa de transport pentru trimiterea produsului schimbat catre client)

Returnarea contravalorii produsului se va face in termen de 14 zile prin ramburs bancar, dupa primirea datelor complete pe email la office@noyababy.ro Produsele care nu sunt conforme din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.

Nu primim retururi prin Posta Romana ci doar prin firme de curierat rapid.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa office@noyababy.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de Noya Baby.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu prevederile din Termeni si Conditii (click aici)

TRANSPORT SI LIVRARE IN TOATA TARA
livrare rapida / timp: 24-48 ore ×
LIVRARE GRATUITA
pentru comenzile peste 300 lei ×
CUMPERI CREATII UNICATE
De la design pana la creatia croita si finalizata. ×
Ne dedicam realizarii de hainute de inalta calitate care sa satisfaca toate exigentele si gusturile clientilor. ×