Bun venit pe website-ul nostru!

Termeni si Conditii

 
     Vizitarea site-ul Noya Baby, ne bucura foarte mult si va multumim, dar odata cu accesarea lui tinem sa va facem cunoscute anumite termene si conditii, obligatorii oricarui vizitator.

     Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.noyababy.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.                                                                                                                                                                                                      

S.C. Noya Baby S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor ,de asemenea, S.C. Noya Baby S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.                  

Aceste erori nu obliga S.C. Noya Baby S.R.L. la nicio actiune.                             

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site.                                        

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
www.noyababy.ro este administrat de S.C. Noya Baby SRL cu sediul in jud. Ilfov loc. Bragadiru str. Freamatului, nr. 8, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J23/2524/01.09.2014, CUI 33534099.

Programul personalului magazinului online Noya Baby este de LUNI pana VINERI intre orele 08:00 – 16:30.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.noyababy.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Confidentialitate

S.C. Noya Baby S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.noyababy.ro si S.C. Noya Baby S.R.L se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. www.noyababy.ro si S.C. Noya Baby S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.noyababy.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.noyababy.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la office@noyababy.ro

S.C. Noya Baby S.R.L. este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 2369/04.02.2015

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, utilizatorii website-ului www.noyababy.ro au urmatoarele drepturi,:

  1. Dreptul la informare (art.12)
  2. Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
  3. Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
  4. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  5. transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
  6. notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

* Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

* Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

* Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

S.C. Noya Baby S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea la newsletterul Noya Baby este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile existente in subsolul fiecarui e-mail.
S.C. Noya Baby S.R.L detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe www.noyababy.ro.

Pret si modalitati de plata

Preturile prezentate includ TVA (24%).

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga, cand este cazul, si costurile de livrare.                                                

Plata se poate face:

– numerar, la livrare (sistem ramburs)

– la sediul Noya Baby cu livrare directa          

– prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne CONTACTATI si un reprezentant al S.C. Noya Baby S.R.L. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp.                            

Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore in functie de procesarea platii intre bancile implicate.                              

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii in termen de 7 zile de la data primirii comenzii, in zilele lucratoare.

Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi. In cazul in care comanda poate suferi intazieri de livrare, cumparatorul va fi anuntat prin e-mail la adresa mentionata in comanda.

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid ( Bookurier.ro ), plata ramburs este 16 lei, la adresa specificata de client: Transportul este gratuit pentru toate comenzile cu valori mai mari de 300 lei;

– pentru plata ramburs, transportul este in valoare de 16 lei;

– pentru comenzile expediate in afara Romaniei – costurile expeditiei vor fi suportate de client indiferent de valoarea comenzii si vor fi comunicate prin e-mail pentru confirmare inainte de realizarea expeditiei. Durata expeditiei, in acest caz, depinde de termenele firmei de curierat care realizeaza livrarea. S.C. Noya Baby S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Garantie

Garantia se acorda pentru 30 de zile de la data cumpararii produsului.

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA 34 /2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Clientii www.noyababy.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul oricarei firme de curierat rapid.

S.C. Noya Baby S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult    14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OUG 34/2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la sediul Noya Baby, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre Noya Baby, dupa constatarea defectului si a modului de manevrare. Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea in prealabil pe email la office@noyababy.ro sau la numarul de telefon 0767.422.008, specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei.

Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

S.C. Noya Baby S.R.L. este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante care le-au cauzat deteriorarea. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Responsabilitati privind produsele

S.C. Noya Baby S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

Politica de retur

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 34/2014.

Este foarte usor! Intrati in Contul meu, apoi in sectiunea Istoric retururi si selectati comanda din care face parte produsul pe care doriti sa il returnati. Comanda este vizibila in aceasta sectiune timp de de 14 zile din momentul in care ati primit coletul.

Selectati optiunea ” Trimite o cerere de retur ” si veti fi redirectionata in formularul de retur.

Selectati adresa la care doriti sa va trimitem produsul inlocuit si apoi produsul. Va rugam sa ne completati motivul returului, procedura de retur ( inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii ) si in campul Comentarii informatii ce tin de marimea dorita.
In cazul deschiderii unei cereri de returnare a contravalorii va rugam sa completati codul IBAN, Banca si numele proprietarului de cont in campul Comentariii.

Produsul returnat trebuie sa fie in starea in care a fost primit, fara a fi deteriorat sau purtat, insotit de etichetele originale Noya Baby si factura in original ( in cazul comenzilor cu un singur produs ), pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia.
In cazul comenzilor cu mai multe produse, puteti atasa o copie dupa factura.

Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare.
Inlocuirea produsului returnat se face cu un altul similar sau diferit, insa cu aceeasi valoare de achizitie sau mai mare. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, presupunand o schimbare de culoare sau marime, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

Adresa la care se trimite coletul retur este: Sediul Noya Baby, oras Bragadiru str. Freamatului nr.8 jud. Ilfov

Trimiterea coletului retur se face prin orice firma de curierat rapid, iar costurile aferente sunt suportate de client ( taxa de transport pentru returnarea produsului catre Noya Baby + taxa de transport pentru trimiterea produsului schimbat catre client)

Returnarea contravalorii produsului se va face in termen de 14 zile prin ramburs bancar, dupa primirea datelor complete pe email la office@noyababy.ro Produsele care nu sunt conforme din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.

Nu primim retururi prin Posta Romana ci doar prin firme de curierat rapid.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa office@noyababy.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de Noya Baby.

Politica cookie-urilor
Cookie-urile sunt mici fișiere de date alfanumerice care fac posibilă recunoașterea computerului tău de către serverul nostru, și urmărirea comportamentului tău de utilizator, în scopul asigurării unei navigări mai eficiente. Ele sunt instalate printr-o “cerere” adresata de serverul nostru browser-ului pe care îl folosești.
Cookie-urile sunt importante pentru funcționarea Internetului. Refuzul sau dezactivarea cookie-urilor poate duce la imposibilitatea de a folosi site-ul nostru sau de a-l folosi în mod corespunzător.
Folosim diferite tipuri de cookie-uri: de performanță a site-ului, de analiza utilizator, cookie-uri de înregistrare. Toate cookie-urile pe care le folosim va ajuta ca întreaga experiență cu site-ul nostru sa fie mai ușoara, mai rapida și mai eficienta.
Te rugăm să reții că aceste fișiere sunt complet pasive, nu pot dăuna computerului tău și nu conțin informații personale sau private. Mai mult decât atât, nu conțin software sau alte programe de calculator sau coduri, viruși sau spyware. Ele nu pot accesa informații de pe hard disk.
Dacă vrei sa știi mai multe despre Cookie-uri, găsești mai jos câteva link-uri utile (în limba engleză):
Microsoft Cookies guide
All About Cookies

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.noyababy.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Noya Baby SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.noyababy.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@noyababy.ro

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.noyababy.ro, netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către Noya Baby la office@noyababy.ro

Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online Noya Baby, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.

TRANSPORT SI LIVRARE IN TOATA TARA
livrare rapida / timp: 24-48 ore ×
LIVRARE GRATUITA
pentru comenzile peste 300 lei ×
CUMPERI CREATII UNICATE
De la design pana la creatia croita si finalizata. ×
Ne dedicam realizarii de hainute de inalta calitate care sa satisfaca toate exigentele si gusturile clientilor. ×